• Första "vanliga" båt i mål i Sandhamn

1 juli – Kl. 15:30. Lars Billströms Pronavia 38 Ellvan blev första ”vanliga” båt att passera mållinjen i Sandhamn. Strax före halvfyra gled Ellvan över mållinjen med måttlig fart. Vid mål blåser det omkring sydostlig vind. Strax efter Ellvan kom Dehler 36 Stormsteg in.
Ytterligare några båtar har precis passerat ute vid Almagrundet. Jag sitter också och väntar på att Index ska dyka upp på rapporteringen från Gotska Sandön. I klassen ORC int C har Svenska Mästaren Data Com avancerat upp till tredje plats och skuggar nu Banken Bar och Du Soleil. I IRC C har Serendip tagit en knapp ledning före Wait And See vid passeringen av Gotska Sandön.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.