• Sörmländsk dominans på JSM

JSM-siten funkar inge vidare, kanske är det för att jag ar Mac. Men till slut lyckades jag få fram resultaten från tävlingarna. För oss i Sörmland är det främst tjejernas E-jolle-klass som är intressant. Efter första dagens tre race leder OxSS-seglaren Josefin Olsson, tre spikar, tvåa är klubbkompisen Sofia Steninger och trea är TrBKs Therese Antman. Även på fjärde plats är det sörmländskt genom Kajsa Sundklev från OxSS. På 22:a plats ligger Martina Thorn, OxSS. Bland killarna hittar vi bästa Sörmlandsseglare på 41:a plats genom Linus Rehn, NySS. Oskar Forssberg även han NySS ligger 86:a. I täten är det som vanligt mest västkustseglare. Leder gör Fredrik Bergström, SSKA efter tre segrar av tre möjliga.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.