• Följ Gotland Runt på nätet

Nu är det inte många dagar kvar till startskottet för årets Gotland Runt. Ska du inte segla själv så kanske det kan vara intressant att följa tävlingen på nära håll via datorn. Naturligtvis uppdateras KSSS Gotland Runt-sida ständigt med rapporter, resultat och även en positionssida där man live kan se var båtarna befinner sig.
Det finns en webbkamera i Visby där man kan se båtarna passera ute på havet. Länk här! Det brukar även finnas länkar till webbkameror via Gotland Runtsidan.
Här på Tangosailing.nu kommer jag att blogga och förhoppningsvis får jag bilder och rapporter från Trosabåten Rabalder samt Valdemarsviksbåten Index där min bror Jesper finns med ombord.
Är det nån annan som kan och vill bidra med rapporter på denna sida så maila: niklas@tangosailing.nu eller SMS:a till 073-9466699 så lägger jag upp det så snart som möjligt.
Jag kommer själv att befinna  mig i Sandhamn på lördag för att träffa lite folk och kolla in alla båtar. Så framåt lördagkvällen lär det finnas en del bilder här på bloggen.
Det finns också en hel rad av båtar som har egna bloggar och som i mån av tid kommer att skriva direkt ute från havet.
• Olle Appelberg, numera boende strax utanför Trosa och tävlandes för Trosa Båtklubb seglar i klassen Classic Yachts med den gamla båten Atena. Olle bloggar här >>>
• Södertälje seglaren Kalle Hultman seglar sin Omega 36 Dream och kommer att rapportera via sin blogg här >>>
Och här föjer fler…
Inga From Sweden – Corby 33

S/Y Naomi – First 31.7

Lake Runn – Dufour 34 P.

Oxygen – X-41

Panache – First 44.7

Sjövillan – 60 fots trimaran

Ellvan – Pronavia 38

S/Y Anitra – One Off

Pila – Mannerberg 38

Mithrill – One Off

Rail Runners – Mumm 30

Dessutom såg jag att Expressmästaren och storbloggaren Arne K Larssen skulle segla med på en finsk Archamault 35, så troligen skrivs det en del direkt från havet på regatta.nu Och även skota.se och Blur. se lär ha en del att skriva om under och efter tävlingen.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.