• Walter var först runt Gotland?

Jag skrev tidigare lite historik om TBK-seglare och Gotland Runt. Då nämde jag att Thor Rölvåg 1986 seglade Gotland Runt och att han möjligen va den första som seglade under TBK-flagg. Så va inte fallet. Nu har jag fått ytterligare information från en läsare och före detta TBK-medlem som påpekar att Walter Gustavsson seglade alla Gotland Runt och Baltic race från 1965 till 1971 och att han i alla fall seglade för TBK 1968 då han deltog med sin 28-fots Laurinkoster Utbådan II i klass RORC III B och SHR H6.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.