• Första båt i Visby

60-fots-trimaranen HiQ kom till Visby vid femtiden på morgonen. Första enskrovsbåt väntas i mål inom kort. Enligt liverapporteringen ser den första kölbåten ut att vara J80 Björnsnabben, men raopprteringen är bristfällig. Vissa båtar har inte uppdaterats sedan i går kväll. En båt som inte deltar finns med på kartan…

Vinden verkar dock hålla fortfarande. Det blåser för närvarande runt fyra meter i Visby.

Uppdaterad 07:20 Några sekunder innan klockan sju nu på morgonen gick första kölbåt i mål. Det var Dehler 29:an Funny från Södertälje Med Anders Mathson och Niklas Svensson som skar mållinjen utanför Visby först.

”Live trackern” på Watski2star-sidan innehåller tyvärr inte alla båtar. Dessutom verkar det som att tidsangivelserna för uppdateringarna på vissa båtar är svensk tid och på vissa är tiderna angivna i UTC.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.