• TrBK-seglare vann i Saltsjöbaden.

Bara åtta Expresser kom till start på Saltsjöbadsregattan i helgen. När hände det senast att det var under tio Expresser på Saltsjöbadsregattan? Trosa-båten SWE 467 med Carl Henrik Somp vid rodret fanns på plats ute på ”Baggen”. Det började illa med två sjuor av sju startande, men sedan slog de till och spikade lördagens sista segling. Kanske är det första gången som en Express från Trosa vunnit en Express-segling i Stockholmscupen. Grattis Calle med besättning! Slutsegrare blev tillslut, precis som på Vårseglingen, SWE 417 med Björn Gustavsson vid rodret.

Resultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.