• Janne Lindmark vann igen!

Årets första onsdagssegling är avklarad i Trosa, och den första på nästan två år. Det är nystart för onsdagsseglingarna i Trosa, och det var lyckat. Lätta vindar och inte allt för kallt. Fem båtar kom till start och segrare blev väl inte helt oväntat Jan Lindmark och Hasse Lundén i en Albin 78. Segermarginalen var över tre minuter till tvåan Leif Skoog i en Maxi 77. Leif seglade för övrigt single-handed. Trea blev Jose Paavola med en First 35s5. Fjärde plats togs av Reijo Blomqvist i en Beason 31 och femte plats togs av Thor Rölvåg med sin nyinköpta Janneau Sun Oddesey 34.1 Själv ”åkte” jag med hos Paavola. En trevlig båt att segla. Den gick fint på kryssen, men på länsen in mot mål känndes det lite segt i den lätta vinden. Det blir väl fler båtar nästa onsdag?


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.