• Eurocard Gotland Runt Online i mål

Det blev en dramatisk uppgörelse i onlinespelet Gotland Runt Online. Precis som innan start så strulade servrarna och det var länge oklart vilken båt som stod som segrare. Till slut blev det dock som de flesta trodde ”Mast” navigerad av Martin Strömberg som med några sekunders marginal tog segern före ”MyX”. För min egen del var det ett tufft race. Förkylningen gjorde att det var svårt med sömnen på natten och därför blev det en del misstag.  Vid passeringa av Fårö på vägen söderut låg ”Tango” på en placering runt 100.  Vid Hoburgen låg vi runt 25:e plats. Tillslut efter en del vågade vägval i skärgården söder om Sandhamn skar vi mållinjen som 13:e båt, strax före lokalkonkurrenten Tomas Olsson som i IRL har båten vid Nynäs brygga utanför Trosa.

På fredagkvällen startar ett nytt race, Gotland runt 2. Tango finns troligen på startlinjen igen.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.